Over

CVT&Co

Ciska Vriesema

 

CVT & Co staat voor Ciska Vriesema Training & Coaching.

Ciska is gedrags- en weerbaarheidstrainer die een provocatieve aanpak hanteert. Zij heeft zich gespecialiseerd op de volgende thema’s:
 

  • Pesten
  • Faalangst
  • Agressie reducering
  • Zelfvertrouwen
  • Weerbaarheid
  • Omgaan met lastig gedrag
  • Effectief communiceren
  • Lichaamstaal
  • Provocatief coachen

Door middel van interactieve trainingsmethodes en (met soms) een provocatieve aanpak, helpt ze je om sociaal en fysiek sterker en weerbaarder te worden zodat je met meer zelfvertrouwen om kunt gaan met lastige situaties.

 

Niet alle kinderen zijn uit zichzelf sociaal weerbaar. De een reageert niet assertief genoeg en de ander reageert juist te agressief bij ongewenst (pest) gedrag. Hierdoor kunnen conflicten ontstaan. Sociaal weerbaar gedrag kun je leren, door o.a. te werken aan je lichaamstaal, assertiviteit en het omgaan met gedachten en emoties. Middels praktische handvatten: hoe sta je, hoe kijk je, wat zou je anders kunnen denken/doen en hoe zeg je iets op een sterke manier, helpt Ciska kinderen om te gaan met onaangename en stressvolle situaties. Hierbij kun je o.a. denken aan: pesten, het maken van toetsen, agressief reageren, geen “nee” durven zeggen, groepsdruk of een eigen mening durven geven.

 

Sleutelfactor tijdens de training is het bouwen aan zelfvertrouwen zodat je STERK en weerbaar door het leven gaat.

 

CVT & Co is gecontracteerd zorgaanbieder voor jeugdigen. Zij heeft een raamwerkovereenkomst met alle gemeenten in West Brabant-West*.

 

Dit betekent dat met een doorverwijzing van de huisarts of het CJG de zorg die je kind nodig heeft vergoed wordt vanuit de jeugdwet. Hiermee kun je gebruik maken van de individuele-en groepstraining, begeleiding en zorg die CVT & Co biedt. Daarnaast worden ouders actief betrokken, d.m.v. training en eventueel opvoed begeleiding, in het leerproces van hun kind zodat zij deze optimaal kunnen ondersteunen.

 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
 
Kijk op 
www.cvt-co.nl

 

* Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

 

Het is de laatste 10e van de maand
11 december 2021

Gisteren was het de laatste 10de van de maand van dit jaar. De afgelopen maanden heb ik iedere 10de van de maand een aantal organisaties die zich inzetten voor kinderen blij gemaakt met een donatie vanwege mijn 10- jarig jubileum van mijn praktijk CVT & Co. Dit was echt een succes, mensen blij maken is toch wel het leukste om te doen.

 

Maar… aan alles komt een eind en gisteren was dus de laatste keer dat ik zou gaan doneren. Mijn jongste zoon was die dag jarig én de kerstdagen en nieuwjaar zijn in aantocht, allemaal feest en traktaties. Ik zat te denken dat ik mijn jubileumjaar graag met een ludieke actie wil eindigen en die heb ik volgens mij bedacht.

Deze laatste maand ga ik niet doneren aan organisaties, maar zet ik tot de kerst vrijwilligers die zich inzetten voor een kind eens in het zonnetje! Hoe? door hen te trakteren op een cadeaubon die zij mogen besteden In ons restaurant Gasterij de Heimolen die voorjaar 2022 open gaat. Deze vrijwilligers verdienen het eens in de watten te worden gelegd, ik kan me nu al verheugen!

Het is de 10de van de maand dus CVT & Co doneert de eerste € 1.000,00

Praktijk CVT & Co bestaat dit jaar 10 jaar en viert dit door 10 maanden lang iedere 10de van de maand € 1.000,00 te doneren aan goede doelen in de regio die gericht zijn op welzijn en geluk van kinderen.

De eerste donatie is deze maand uitgereikt aan de stichting Kip en Apie.

Kip en Apie is een superleuke stichting die het mogelijk maakt dat ieder kind een feestje kan geven. Onlangs heeft de stichting een nieuwe locatie gekregen, de donatie gaat voor een deel naar de inrichting en de rest gebruiken we voor het ontwikkelen van nieuwe feestjes die er in de komende jaren gaan komen, aldus de voorzitter van de stichting Hilde Bruning.

De stichting is vereerd dat zij de eerste cheque mogen ontvangen. Mede dankzij CVT & CO maken we weer veel mensen gelukkig, aldus voorzitter Hilde Bruning.

 

Halsterse-Zuidwestkrant 17-03-21 - donatie eerste 1000 euro

Lees hier het artikel.

BN De Stem 02-21 - Interview Ciska maakt jongeren weerbaarder: na de training kunnen ze tegen een stootje...

Lees hier het volledige artikel!

Supertrots dat ik paginagroot in BN de Stem sta vanwege mijn 10-jarig jubileum en de actie die ik daaraan verbonden heb.