Over

kinderfysioboz

Linda Tolsma

Kinderen en motoriek…het hoort vanzelf te gaan. Wanneer dit niet zo is, dan kan Linda Tolsma van Kinderfysioboz ondersteunen om de motorische en zintuiglijke ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. We gaan steeds uit van de sterke kanten van het kind, en werken toe naar de moeilijkere taken en vaardigheden zodat het kind zelfvertrouwen krijgt en de vaardigheden zelf thuis gaat oefenen.

Voorkeurshouding, vroeggeboorte, coördinatieproblemen, schrijfproblemen, sportblessures, moeite met rennen of balspelen, houdingsproblemen (scoliose), problemen in de verwerking van sensorische informatie, schrijfproblemen, kinderen met bekkenbodemproblematiek…. zomaar enkele voorbeelden van problemen waarvoor we ondersteuning kunnen bieden. Samen met ouders maken we op basis van een onderzoek een plan om kinderen verder te helpen zich te ontwikkelen. Kinderen worden in de praktijk begeleidt, of in de thuissituatie (0-2 jaar).

De behandeling bestaat uit een onderzoek, motorische testen en/of vragenlijsten en een bewegingsonderzoek waarbij de hulpvraag van jullie kind centraal staat. Vervolgens maken we een plan en begeleiden het kind individueel of in een groepje, afhankelijk van de klacht.

Fitkids en ToP fysiotherapie zijn specialismen van onze praktijk in de regio. Fitkids is voor kinderen met chronische aandoeningen, en vindt plaats in groepjes. ToP fysiotherapie biedt ontwikkelingsgerichte ondersteuning voor prematuur geboren baby’s in de thuissituatie.

06-11004768

l.tolsma@nullfysioboz.nl
www.fysioboz.nl