Over

JOIN

onderwijs & opvoeding

Johan den Ouden
Ursela Goossens
ANNIKA BROERS
Femke Castenmiller
CORIAN KUITERS
ISABELLE MOL
WILLEKE BEZEMER

 

Kinderen opvoeden. Leren op school. Als ouders wil je het allerbeste voor je kind. Toch verloopt het niet altijd zoals we zouden willen. Wij zijn een praktijk die door het bieden van professionele hulp en begeleiding ouders kunnen ondersteunen in de zorg voor hun kind.

In een oriënterend gesprek wordt aan de hand van de hulpvraag van de ouders bekeken wat we voor de ouder en het kind kunnen betekenen.

Join voert psychodiagnostisch onderzoek uit zoals: intelligentieonderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, onderzoek naar de sociaal-emotionele ontwikkeling, onderzoek naar specifieke leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie, onderzoek naar specifieke ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, Autisme, ODD en NLD.

Join begeleidt kinderen op allerlei terreinen, waaronder faalangst, sociale vaardigheden, zelfbeeld, zelfvertrouwen, angsten etc. Binnen onze praktijk verzorgen wij Cogmed werkgeheugen trainingen voor kinderen die snel afgeleid zijn in de klas of moeite hebben met het afronden van een taak en het opvolgen van meerdere instructies. Ook werken wij met de effectief bewezen behandelmethode voor traumatische ervaring: EMDR (Eye Movement Dezensitization and Reprocessing).

Join is een praktijk voor jongeren tot en met 18 jaar. De onderzoeken en behandelingen worden vergoed door de gemeente vanuit de Jeugdwet

06-42720881
info@nulljoinonderwijsenopvoeding.nl
www.joinonderwijsenopvoeding.nl.