JOIN

Johan den Ouden

Kinderen opvoeden. Leren op school. Als ouders wil je het allerbeste voor je kind. Toch verloopt het niet altijd zoals we zouden willen. Wij zijn een praktijk die door het bieden van professionele hulp en begeleiding ouders kunnen ondersteunen in de zorg voor hun kind. In een oriënterend gesprek wordt aan de hand van de hulpvraag van de ouders bekeken wat we voor de ouder en het kind kunnen betekenen.

Duizendpoot

Een mier en een duizendpoot hebben een afspraak bij een restaurant. De duizendpoot komt een uur te laat. ‘Waarom ben zo laat?’ vraagt de mier. ‘Sorry, maar buiten stond een bord “verplicht voeten te vegen”!’

RT praktijk Flex

INEKE KRIJNTJES

 Voor ieder kind is het fijn goed mee te kunnen op school. Helaas lukt dat niet bij alle kinderen. Soms hebben ze extra ondersteuning nodig, die de school in de klas niet kan bieden. Het kind kan dan terecht bij een remedial teacher.

Raadsel

Welk dier bestaat voor driekwart uit wol?

Ik ben groot als ik jong ben, maar ik ben klein als ik oud ben. Wat ben ik?

Rebus

KinderfysioBOZ

LINDA TOLSMA

Kinderen en motoriek…het hoort vanzelf te gaan. Wanneer dit niet zo is, dan kan Linda Tolsma van Kinderfysioboz ondersteunen om de motorische en zintuiglijke ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. We gaan steeds uit van de sterke kanten van het kind, en werken toe naar de moeilijkere taken en vaardigheden zodat het kind zelfvertrouwen krijgt en de vaardigheden zelf thuis gaat oefenen.

Weersverwachting
Halsteren

Weeronline.nl – Meer weer in Halsterenweeronline.nl Altijd jouw weer

Ciska Vriesema

CVT & Co staat voor Ciska Vriesema Training & Coaching.

Ciska is gedragstrainer. Zij heeft zich gespecialiseerd op de volgende thema’s:

  • Omgaan met pesten
  • Faalangst de baas
  • Agressie reducering
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Omgaan met lastig gedrag
  • Effectief communiceren met je kind

Nieuws

CHRISTEL RAATS


BureauCiC verzorgt begeleiding aan (hoog)begaafde kinderen en jeugdigen die vastlopen op school en/of in hun sociale omgeving.

Als je niet lekker in je vel zit, omdat je niet gezien, begrepen, gehoord wordt, of omdat er geen goed leerplan op school is en je leerkracht eigenlijk niet weet wat hij er mee aan moet en je ouders inmiddels ook met hun handen in het haar zitten, dan is er goede begeleiding nodig, met een luisterend oor, een inlevende houding en handvatten om verder te komen.

Raadsel

Welk dier bestaat voor driekwart uit wol?

 

Antwoord:  Wolf

Ik ben groot als ik jong ben, maar ik ben klein als ik oud ben. Wat ben ik?

 

Antwoord:  Kaars

Ik leer lezen

Stimuleer de leesontwikkeling van je kind.
Vanaf 3 jaar en ouder.

Zelfvertrouwen
Goed bestede schermtijd
Spelniveau’s
Alleen en samen

SUZANNE VAN LOON

Praktijk Logopedie en Dyslexie is al ruim 20 jaar een begrip in Halsteren en omgeving. We verzorgen op meerdere locaties begeleidingen voor kinderen (en hun ouders) op het gebied van taal, spraak, stem en afwijkende mondgewoonten.

Raadsel

Wat komt er één keer voor in juni, één keer in juli en drie maal in augustus?

Fitkids

Fitkids is hét fitness- en oefenprogramma voor kinderen van zes tot achttien
jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.

Beelddenken

Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben kinderen die beelddenken een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden.